Logopedie & Vocal Coaching

Anitsia Ansems


Trainingen


Heeft u een eigen logopediepraktijk maar valt er (onverwacht) een medewerker voor langere tijd uit, gaat er iemand met zwangerschapsverlof, etc. dan is het ook mogelijk om mij voor korte tijd in te zetten binnen uw praktijk. Voor het bespreken van de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met mij op.


Als logopedist en vocal coach kan ik verschillende trainingen/scholingen verzorgen:

Scholing aan verplegend personeel in verpleeghuis m.b.t. neurologische problematieken. Wat zijn (logopedische) neurologische problemen? Hoe signaleer je deze? Waar moet je op letten? Wat doe je wanneer je een neurologisch probleem signaleert? Wat kan een logopedist hierin betekenen?

Presentatiecoaching aan bijvoorbeeld bedrijven. Hoe presenteer je jezelf nou op een goede manier die ook bij je past? We kunnen werken aan: houding, stemgebruik, articulatie, intonatie & non-verbale communicatie.

Coaching aan koren. Een nieuwe blik op de koorzang kan vaak erg vernieuwend werken en kan zorgen voor een nieuwe boost om op verder te gaan. Ik kan met het koor werken aan: adem, samenzang, klankplaatsing & articulatie.


De training/coaching kan uiteraard aangepast worden aan uw wensen. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn en hoe de scholing/coaching er uit zal gaan zien.
Mocht u hierover vragen hebben neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.